Home Renz / Actueel Producten Vakhandel Verwerker Architect Eindgebruiker Contact
Snelzoeken
                             

De postkastunits aluminium of gepoedercoat onderhouden:

De postkastunit RVS onderhouden

Wat moet ik doen als er roestplekken op RVS-units komen?

Belcontacten

Sloten gaan moeilijk open of vriezen dicht

De tekst op de naamplaten is uitgelopen

Water in de postkast

De postkastunits aluminium of gepoedercoat onderhouden:

Om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw postkastunit, adviseren wij u dringend, de unit regelmatig schoon te maken met de normale in de handel verkrijgbare middelen.
Om de aluminiumgeëloxeerde of gepoedercoate oppervlakken in goede staat te houden, moeten de delen die bloot staan aan weer en wind regelmatig gereinigd worden met warm water. Voeg huishoudelijke reinigingsmiddelen en dergelijke aan het warme water toe. Wrijf de unit vervolgens droog en wrijf hem in met autopolish.

Vooral in gebieden waar veel industrie is of in kuststreken kan er aanslag op komen in de vorm van roest en bestaat de kans dat het materiaal wordt aangetast. In dergelijke gevallen moet u de units vaker schoonmaken en onderhouden. U mag geen oxide-oplossende of mechanisch werkende schoonmaakmiddelen gebruiken, want die tasten de poedercoating/eloxering aan.

Let op!
Zorg er voor dat er geen cement, kalk, gips e.d. op de aluminium delen terecht komen!

Let op!
U mag bij het reinigen in geen geval staalwol of staalborstels e.d. gebruiken. Dergelijke hulpmiddelen beschadigen nl. het beschermende oppervlak waardoor er als gevolg van roest slijtage ontstaat.


Renz Nederland • IJsselburcht 3 • 6825 BS Arnhem • Tel.: 026 - 365-3333 • Fax: 026 - 365-3340 • Colofon