Home

Renz / Actueel

Producten Vakhandel Verwerker Architect Eindgebruiker Contact
Snelzoeken

Filosofie

Seminar Vacatures        


De som van de ideeën maakt het verschil

Ingenieus knutselwerk, het gebruik van de modernste technieken en niet in de laatste plaats de liefde voor het detail hebben ertoe bijgedragen, dat RENZ de huidige marktleider op het gebied van postkastunits is. Zowel in Duitsland als in Europa. Maar uw vertrouwen in onze prestaties is niet vanzelfsprekend. Wij moeten het elke dag opnieuw winnen. En dat doen wij met uitstekende service, kwalitatief zeer hoogwaardige verwerking en op maat gemaakte oplossingen.

Op dezelfde manier als ons bedrijfslogo de afgelopen decennia moderner is geworden en zich aan de gewijzigde eisen heeft aangepast, heeft zich ook ons bedrijf verder ontwikkeld. Maar net als ons logo is het in de kern gebleven wat het altijd geweest is: Renz. Een traditioneel en degelijk Zuidduits familiebedrijf, een partner „waar je iets mee kunt”, heel menselijk en altijd bereid voor een persoonlijk gesprek. En dat sinds drie generaties. En dat zal ook zo blijven!
(Foto links: Armin und Martin Renz)

Hoe wij werken

Meer dan 500 gekwalificeerde medewerkers met de modernste machines en inrichtingen vormen de garantie voor de beste productiestandaard en een optimale service.

Veel vrije ruimte voor vormgeving

Kleuren, vormen en oppervlakken met vrijwel onbeperkte combinatiemogelijkheden – bij Renz is functie en design een perfecte eenheid.

Op maat gemaakte vormgeving staat bij ons helemaal bovenaan. Renz is gespecialiseerd in op maat gemaakte units. Onze ontwerpers vinden de op maat gemaakte oplossing.

In de serieproductie ziet Renz op consequente wijze af van laspunten op de postkastbehuizingen. Alles wordt gefelst en geklonken. Dit is uniek bij de productie van postkasten.

75 jaar Renz –
De ontwikkeling van ons bedrijfslogo

1925

1950

1975

sinds 1979

 

Renz Nederland • IJsselburcht 3 • 6825 BS Arnhem • Tel.: 026 - 365-3333 • Fax: 026 - 365-3340 • Colofon