Home Renz / Actueel

Producten

Vakhandel Verwerker Architect Eindgebruiker Contact
Snelzoeken
Overzicht

Nieuwe producten

Referenties Shop
Linie commercial Linie privat Vrijstaand Wandmontage Wandinbouw Kozijnmontage Muurdoorwerp Bellentableaus    
Speciale units Losse artikelen Reserve onderdelen              

Nieuwe producten

 

NIEUW
RSA2 - De nieuwe vandalismebestendige beldrukkers en naamplaathouders van Renz

Modern, strak, vlakliggend en functioneel – dat zijn de kenmerken van onze nieuwe lijn beldrukkers en naamplaathouders RSA2 en RSA2-Kompakt. Verkrijgbaar in zowel RVS, aluminium als kunststof en daardoor in iedere Renz postkast te integreren. Het nieuwe systeem overtuigt direct op meerdere fronten. Vandalen krijgen geen grip op de onderdelen omdat ze volledig vlak in de postkastdeur of frontplaat liggen.
Toepassing is mogelijk in materiaaldikte van 1,2 tot 3mm.
Bij alle verlichte onderdelen wordt gebruik gemaakt van (kostenbesparende) LED-verlichting. Weinig ruimte? Dan is RSA2-Kompakt in hetzelfde design de oplossing. Bij deze variant is de beldrukker geïntegreerd in de naamplaathouder.

Uitgebreide informatie en meer afbeeldingen vindt u in onze „Neuheiten“ brochure, die u hier kunt downloaden

 

NIEUW
Spelen met licht – de nieuwste LED-verlichting voor iedere situatie

Renz brengt licht in de duisternis! Ervaar de fascinerende effecten van de nieuwe LED-verlichting van Renz. Van „klassieke“ opbouw tot „geheimzinnige“ achtergrondverlichting – in alle situaties wordt gebruik gemaakt van de nieuwste LED-techniek.
Links ziet u vijf voorbeelden van toepassing van de nieuwe LED-verlichting: de opbouwverlichting op de Linie commercial, de LED-verlichting geïntegreerd in de Tetrobekleding, de los leverbare LED-lamp Vario, doorgravering met daarachter LED-verlichting en de speciale ombouw met LED-verlichting vanaf de achterzijde, „ATMOS“.

Voor meer informatie zie onze „Neuheiten“ brochure 2009..

 

NIEUW
Contactzuilen

De nieuwe contactzuilen van Renz zijn uniek qua uitstraling: vlakliggende RSA2 elementen in een solide constructie uit één stuk maken van de RVS contactzuil een pronkstuk. Ook verkrijgbaar in gepoedercoat staal.

Meer informatie en afbeeldingen vindt u in onze „Neuheiten“ brochure 2009.

 

   

TETRO-bekleding

Tijdloze elegantie in Bauhaus-stijl: de TETRO-bekleding met haar strakke lijnen zal u overtuigen. Dankzij het aan de voorzijde iets uitstekende dak, in rechte of schuine uitvoering, is de postkast bovendien goed beschermd tegen regen.

De TETRO-bekleding kan worden toegepast bij muuropbouw-units en bij vrijstaande units en kan geleverd worden zowel geborsteld RVS316 als gepoedercoat Galfan staal. Bij de vrijstaande units gaat de bekleding over in de staanders, waardoor de strakke uitstraling ontstaat. Als optie kan verlichting worden ingebouwd in het overstaande dak. Bij vrijstaande units met diepe (liggende) kasten is er de keuze tussen een plat dak en een iets schuin aflopende variant. Voordeel van de schuine uitvoering is dat er geen regenwater op kan blijven staan.

   

RSK-klep

De nieuwe Renz klep “RSK” (Renz-System-Klappe) is voorzien van een uniek dempingsmechanisme, waardoor de klep met een vertraging en dus vrijwel geruisloos sluit. Ook is hierdoor het “klepperen” bij harde wind verleden tijd! Bovendien wordt regenwater dat eventueel door de inworpopening naar binnen sijpelt door de uitgekiende vorm van de klep direct afgevoerd, waardoor de post absoluut droog blijft.

Niet alleen aan functionaliteit is aandacht besteed: het innovatieve design van de klep maakt de postkast(enunit) tot een exclusief en eigentijds onderdeel van uw entree.

Al onze RVS postkasten en RVS fronten zijn standaard uitgevoerd met de RSK klep. Tegen een meerprijs kunnen ook gepoedercoate kasten en fronten met de RSK kleppen worden uitgevoerd.

   

Elektronische sloten

Renz ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en zorgt er voor altijd een beetje op de tijd vooruit te lopen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze postkasten met elektronische sloten. De kasten worden door een elektronische impuls geopend. Dit kan door middel van alle gangbare systemen: een fingerprint-lezer, een transponder, een code-tableau of zelfs een iris-scanner (al deze systemen worden door derden aangeleverd. Renz levert de kasten met bijbehorende sloten). De bijbehorende postkast wordt ontgrendeld en kan binnen een bepaalde tijd geopend worden d.m.v. een draaiknop.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

   

Depotbox

Renz heeft nu DE oplossing voor het in ontvangst nemen van pakketten tijdens afwezigheid: de Renz depotbox.

Door de populariteit van winkelen via internet is het aantal te bezorgen pakketten de laatste jaren enorm toegenomen. Discreter dan de buren en sneller dan een bezoek aan het postkantoor is de Renz depotbox.


De depotbox is een extra kast (in dezelfde stijl, kleur en uitvoering) bij de postkast waarin de bezorger een pakket kan achterlaten. Na bezorging wordt de kast afgesloten en is deze alleen door de eigenaar te openen. De depotbox is eenvoudig te integreren in een postkastenunit.

   

Linie privat  

Shop

Seminar

 

 
 

Kwaliteit

 

RSA

Kleuren

 

Renz Nederland • IJsselburcht 3 • 6825 BS Arnhem • Tel.: 026 - 365-3333 • Fax: 026 - 365-3340 • Colofon